Wonderful World - Tekeningen

Wonderful World

28 november t/m 20 december 2015
 

Tijdens deze expositie kun je een nieuwe serie tekeningen van mij bekijken en kopen! Wees welkom!

Kunst en design voor de feestdagen bij Kunstliefde

Unieke en persoonlijke cadeaus bij Kunstliefde!
In de weken voor de feestdagen wordt Kunstliefde weer omgetoverd tot een ruimte voor kunst en design.

Wonderful World.

Dit jaar pakken we GROOTS uit met diverse designers uit het hele land. Tijdens deze eindejaarstentoonstelling kunt u werk kopen voor kleine prijzen. De tentoonstelling biedt originele kunstwerken van kunstenaarsleden en toegepaste kunst van jonge en gerenommeerde designers uit het hele land.

De tentoonstelling die voorheen de naam Cash&Carry droeg, krijgt dit jaar de titel ‘Wonderful World’ refererend aan de schilder Pieter Christoffel Wonder die in 1807 éen van de oprichters was van Kunstliefde. Kunstliefde én de kunstenaars van Kunstliefde besteden samen met het Centraal Museum aandacht aan deze schilder.

In het Centraal Museum start op 19 december de tentoonstelling Een Utrechter in Londen over P.C. Wonder, een aanrader voor iedereen die van de Nederlandse Romantiek houdt en nieuwsgierig is naar het avontuur van een succesvolle Utrechtse kunstenaar.

opening op zaterdag 28 november om 16.00 uur door Ralph Rousseau Meulenbroeks, gambist. Hij studeerde aanvankelijk contrabas bij Henk Guldemond en promoveerde in de natuurkunde. Sinds 1996 speelt hij Viola da gamba en kreeg les van Jaap ter Linden.

Meer info kun je vinden via: http://www.kunstliefde.nl/tentoonstellingen/1413288795